Camerabeveiliging Blaricum

camerabeveiliging Blaricum

Wat is Camerabeveiliging Blaricum?

Wij zijn een betrouwbaar beveiligingsbedrijf met bewezen jarenlange ervaring. Wanneer u zoekt naar “camerabeveiliging Blaricum”, dan bent u bij ons precies aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige camerabeveiliging voor de zakelijke markt. Onze camerabeveiliging-systemen zijn van de hoogste kwaliteit, voorzien van de laatste en handigste tools om te bedienen. Niet alleen onze producten zijn van topklasse, bij ons vindt u ook de beste service en ondersteuning voor camerabeveiliging in Blaricum.

Waarom zaken doen met Camerabeveiliging Blaricum

Wanneer u besluit zaken te doen met camerabeveiliging Blaricum, gaat u in zee met een zeer ervaren, discrete onderneming. Wij zijn inmiddels geruime tijd actief in de beveiligingsbranche en hebben ervaring met kleine ondernemingen, maar ook met grote organisaties. U vindt de door ons geleverde beveiligingsproducten op veel locaties, door heel het land. Denk hierbij onder andere aan winkels, winkel-ketens, pretparken, bibliotheken, maar ook tijdens evenementen worden onze systemen ingezet. Wij werken alleen met eerste klas bewezen beveiligingscamera’s en bijbehorende apparatuur. Hierdoor weet u zeker dat uw systeem hoge kwaliteit beelden levert en stabiel werkt. Tevens ontvangt u uiteraard top service en garantie!

De producten en diensten

De producten die worden geleverd door Camerabeveiliging Blaricum zijn van de hoogste kwaliteit. Alleen de beste camera’s en recorders worden door ons geplaatst. In overleg wordt er een cameraplan gemaakt, waarbij wij uw wensen mengen met onze kennis. Op een door u aan te wijzen plek komt de recorder te staan, meestal vergezeld van een hoge resolutie beeldscherm. Ondanks dat wij alleen met topkwaliteit werken, is de bediening van de systemen voor u toch een peulenschilletje. U of uw personeel kan zelf snel en eenvoudig beelden terugkijken en zo nodig exporteren. Zelfs op afstand kunnen de beelden beveiligd worden bekeken, via uw tablet of smartphone. Hiervoor zijn apps beschikbaar voor iOS en Android besturingssystemen. Het is zelfs mogelijk om bepaalde camera’s op afstand te bedienen, zoals inzoomen of bewegen.

Wij plaatsen overigens niet alleen systemen op nieuwe locaties, het komt erg vaak voor dat wij worden gevraagd voor een upgrade aan een reeds bestaand camerasysteem. Denk bijvoorbeeld aan het bedraden van een voorheen draadloos systeem, het plaatsen van betere camera’s of installeren van een modernere recorder.

U kunt tevens kiezen voor lease of huur van een compleet systeem inclusief installatie, of het afsluiten van een onderhoudscontract. Hiervoor neemt u gerust contact op!

Veilige camerabeveiliging Blaricum

Wat soms wordt vergeten, is dat een camerabeveilings-systeem zélf ook veilig moet zijn. U heeft niets aan uw investering wanneer dieven of inbrekers uw camera’s hacken en alsnog hun gang kunnen gaan. Daarom worden onze camera’s altijd bedraad geïnstalleerd. Wi-Fi camera’s lijken op het eerste gezicht handig en leuk, maar zijn voor de meeste professionele toepassingen onbruikbaar. Ook de recorders die wij leveren zijn veilig en solide. Wij zijn ook als bedrijf uiteraard een goede, discrete partij voor u. Wij gaan vanzelfsprekend uiterst vertrouwelijk om met uw gegevens!

Meer weten?

Wanneer u interesse heeft in camerabeveiliging Blaricum kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar en u kunt ons uiteraard 24 uur per dag mailen. U kunt ons ook vrijblijvend contacteren voor een eventuele opwaardering van uw huidige camerasysteem.

Graag tot ziens!