Camerabeveiliging Bussum

camerabeveiliging Bussum

Wie en wat is Camerabeveiliging Bussum?

Wij zijn een onderdeel van KN Systemen, gespecialiseerd in beveiliging voor de zakelijke markt. Door vele jaren ervaring met verschillende organisatie’s, van klein tot groot, hebben wij ons inmiddels ruimschoots bewezen als betrouwbare beveiligingspartner. Via deze website bieden wij onze zeer hoge kwaliteit camerabeveiliging inclusief installatie aan, voor Bussum en omstreken. Naast de topklasse camera’s, recorders en installatie, kunt u ook rekenen op perfecte garantie en ondersteuning!

Waarom zou u met Camerabeveiliging Bussum zaken doen?

In eerste instantie omdat u de hoogst mogelijke kwaliteit in huis haalt. Camera’s met fantastische resolutie, gecombineerd met hoogwaardige opnamesystemen en -installatie. Maar dat is niet alles, wij zijn een zeer ervaren beveiligingsbedrijf met ervaring in allerlei branches. Tevens zijn wij gewend om te werken voor zowel kleine als hele grote ondernemingen. In beide gevallen gaan wij voor het hoogst haalbare! U treft onze beveiligingsproducten in veel bedrijven, door het hele land. Van winkels, supermarkten, dierentuinen en tuincentra, tot bibliotheken en evenementen. Naast bewezen kwaliteit producten en service, is het voor u minstens zo belangrijk dat er discreet met uw gegevens omgegaan wordt. Ook hiervoor kunt u zich geen betere partner wensen!

Over de producten en diensten

Alleen topkwaliteit, u zult in een door ons geleverd systeem nooit een matig product aantreffen. Wij passen onze producten aan op uw specifieke situatie en zorgen ervoor dat daarbij alleen superieure componenten bij worden gebruikt. Ook de installatie zelf is van hoge kwaliteit, netjes afgewerkt en eenvoudig te bedienen. Op een door u aan te geven locatie wordt de recorder met hoge resolutie beeldscherm geplaatst van waaruit de beelden live te zien zijn, maar uiteraard ook terug kan worden gekeken. Er kan ook voor worden gekozen om de beelden op afstand te bekijken. Dit kan zowel via de computer als smartphone en tablet. Er zijn apps beschikbaar voor iOS en Android besturingssystemen. Ook het bedienen van camera’s op afstand is mogelijk!

Met Camerabeveiliging Bussum kunt u alle kanten op! Ook het upgraden van reeds aangelegde camerasystemen wordt regelmatig door ons gedaan. Bijvoorbeeld omdat de camera’s niet goed genoeg zijn, of omdat men kiest voor een beter opnamesysteem.

Ook voor Lease of huur van een camerabeveiliging systeem kunt u bij ons terecht, neem hiervoor gerust contact op!

Camerabeveiliging Bussum is veilig!

Naast het plaatsen van hoogwaardige camerabeveiliging, is het natuurlijk ook van het grootste belang dat uw systeem zelf niet zomaar te hacken of verstoren is. Wat heeft u aan uw investering als criminelen uw systeem simpelweg kunnen omzeilen. Dit is de reden waarom wij ervoor kiezen om alleen bedrade netwerken te gebruiken. Wifi lijkt heel leuk en praktisch, maar is vrij eenvoudig te verstoren. Het systeem volledig bekabelen is de enige juiste manier. Ook de recorders die door ons worden geplaatst zijn goed beveiligd tegen aanvallen van buitenaf. Uiteraard zijn wij als bedrijf ook een betrouwbare partner voor u! Wij gaan zeer vertrouwelijk om met de gegevens van uw bedrijf, zodat u gerust kunt zijn zodra u met ons zaken gaat doen!

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten of heeft u behoefte aan persoonlijk contact? U bent van harte welkom om ons tijdens kantooruren te bellen, of 24 uur per dag te mailen. Wij zullen u snel beantwoorden.

Contactpagina

Graag tot ziens!