Camerabeveiliging Naarden

camerabeveiliging Naarden

Wat is camerabeveiliging Naarden?

Als onderdeel van KN Systemen in Huizen, installeren wij hoogwaardige camerabeveiliging bij bedrijven in Naarden en omgeving. Wij zijn al jaren actief in de beveiligingsbranche en hebben zodoende veel ervaring opgedaan in verschillende branches. Wij gebruiken alleen camera’s, recorders en installatiemateriaal van topkwaliteit en de installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door zeer ervaren technici.

Waarom Camerabeveiliging Naarden?

Wanneer u een camerabewaking systeem wilt hebben met de best mogelijke beeldkwaliteit en bediening, komt u automatisch bij ons uit. Wij leveren niet alleen de beste spullen, maar weten ook als geen ander het hoogste rendement daaruit te halen. Ieder plekje wat u in beeld wilt krijgen verzorgen wij. Uiteraard is het voor u ook belangrijk dat u met een betrouwbaar bedrijf met voldoende ervaring in zee gaat. Ook dat kunnen wij u garanderen. Wij werken al jaren voor kleine en grote bedrijven in heel de Benelux en zelfs Duitsland. U treft onze installatie’s bij winkels, winkelcentra, dierentuinen, bibliotheken, benzinestations, enzovoorts. Zelfs bij festivals wordt regelmatig gebruik gemaakt van onze diensten. Wij leveren alleen het beste van het beste en doen dat ook op een manier zoals u die mag verwachten van een serieus beveiligingsbedrijf: met de grootste zorgvuldigheid en respect voor uw bedrijfsgegevens en privacy.

De producten en diensten die wij leveren

Alleen echt goede camera’s met hoge resolutie en topkwaliteit lenzen worden gebruikt in onze installatie’s. Ook de overige componenten en materialen zijn het beste van het beste. Het installeren zelf gebeurt  met de grootste nauwkeurigheid en met oog voor finesse en veiligheid. U geeft zelf aan in welke ruimte u de recorder wilt plaatsen. Hier komt ook het hoge resolutie beeldscherm te hangen, waarop u of uw medewerkers live de beelden kunnen bekijken, of terugspoelen. Ook kunnen hier opnames worden geëxporteerd. Bij oplevering wordt u duidelijk uitgelegd hoe het systeem werkt. Het is overigens ook mogelijk om de beelden over de hele wereld te bekijken, indien u maar over internet beschikt. Hiervoor kunt u gebruik maken van een pc, tablet of smartphone. Er zijn apps beschikbaar voor iOS en Android. Het is zelfs mogelijk om bepaalde camera’s op afstand te bedienen, zoals inzoomen of bewegen.

Overigens kan Camerabeveiliging Naarden ook uw reeds bestaande camerasysteem opwaarderen. Er zijn regelmatig bedrijven die ons hiervoor inschakelen en soms is het vervangen van enkele componenten al genoeg om ervoor te zorgen dat het systeem weer up to date is! Camerabeelden kunnen tegenwoordig vlijmscherp zijn met zeer hoge resolutie, ook in donkere ruimtes.

Ook kunt u ervoor kiezen om bij Camerabeveiliging Naarden een systeem met installatie te huren of leasen, neem ook hiervoor gerust contact op!

Een camerabewaking systeem hoort zelf ook beveiligd te zijn

Wist u dat het mogelijk is om wifi camera’s te hacken of het signaal te verstoren? Criminelen weten dit in ieder geval en maken daar gretig gebruik van. Zo zorgen zij ervoor dat uw camera’s niet werken op het moment dat zij hun slag slaan. Daarom zorgen wij van Camerabeveiliging Naarden ervoor dat alle camera’s bekabeld zijn, in plaats van draadloos. Ook de recorder zelf is zeer goed beveiligd tegen aanvallen van buitenaf. Naast een veilig systeem, wilt u natuurlijk ook alleen zaken doen met een betrouwbaar bedrijf. Ook daarin kunnen wij u gerust stellen, wij gaan zer discreet en vertrouwelijk om met de gegevens die u ons verstrekt en de gegevens van het door ons geïnstalleerde systeem. Zo kunt u zich focussen op uw business, zonder zich zorgen te maken!

Wilt u ook goede camerabeveiliging in Naarden?

Neem dan contact met ons op via de contactpagina. U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken en daarnaast zijn wij uiteraard 24 uur per dag via e-mail te bereiken!

Graag tot ziens bij Camerabeveiliging Naarden!