Camerabeveiliging Hilversum

camerabeveiliging Hilversum

Wat is Camerabeveiliging Hilversum?

Wij zijn graag uw partner voor de installatie van hoogwaardige bewakingscamera’s in Hilversum. Als onderdeel van KN Systemen is deze website gemaakt om ons specifiek te richten op de zakelijke markt in Het Gooi en omstreken. Met jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche bent u bij ons aan het juiste adres als u zoekt naar een betrouwbaar en ervaren specialist, wanneer het gaat om Camerabeveiliging Hilversum en omstreken.

Zaken doen met Camerabeveiliging Hilversum

Wilt u de beste kwaliteit, correcte communicatie en topkwaliteit service? Dan komt u automatisch uit Bij Camerabeveiliging Hilversum. Wij werken geruime tijd in de zakelijke beveiligingsbranche met zowel kleine, als zeer grote bedrijven. Vanwege de grote diversiteit van onze klandizie hebben wij geleerd flexibel te denken en iedere opdracht als custom te benaderen. Geen enkele klus lijkt op een andere en zodoende blijven wij scherp. De door ons gebruikte bewakingscamera’s zijn altijd van zeer hoge kwaliteit en worden geleverd inclusief installatie. Daarnaast leveren wij zeer goede garantievoorwaarden en dito service. Uiteraard gaan wij zeer discreet om met uw gegevens. Camerabeveiliging Hilversum / Het Gooi is bij uitstek uw beste partner wanneer u kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze producten en diensten

Uitsluitend de beste kwaliteit bewakingscamera’s, recorders en overige materialen worden gebruikt. De camera’s zijn van bewezen merken, welke de hoogste resolutiebeelden opleveren, zelfs in de meest lastige omgeving. Op een logische locatie wordt het opnamesysteem geplaatst, waar u en/of uw personeel via een beeldscherm live de beelden kunt bekijken en terugspoelen. Het is echter ook mogelijk om de beelden op afstand te bekijken via pc, tablet of smartphone. Bepaalde bewakingscamera’s kunnen zelfs bediend worden in de vorm van zwenken en inzoomen. Er zijn apps beschikbaar voor zowel iOS als Android, zodat u de beelden altijd direct toegankelijk heeft. De systemen worden bedraad opgeleverd om zoveel mogelijk betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen.

Camerabeveiliging Hilversum is er niet alleen om nieuwe systemen op te leveren, wij worden ook regelmatig gevraagd om reeds bestaande camerabewakingssystemen te optimaliseren. Veel bedrijven beschikken nog over verouderde bewakingscamera’s, waarvan de beeldkwaliteit eigenlijk niet goed genoeg is, of waarvan de bediening niet meer vlekkeloos werkt. In dergelijk gevallen is het vaak mogelijk om bepaalde componenten te vernieuwen, zonder een volledig nieuwe installatie uit te hoeven voeren.

Overigens is het ook mogelijk om bewakingscamera systemen te huren of leasen bij Camerabeveiliging Hilversum. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Een veilig bewakingscamera systeem?

Wat nog wel eens over het hoofd wordt gezien, is dat een camerabeveiliging systeem zélf ook veilig hoort te zijn. U heeft immers niets aan een systeem wat tijdens een inbraak eenvoudig te hacken of te verstoren is. Daarom werken wij in principe nooit met draadloze wifi camera’s. De meest veilige oplossing is altijd nog gewoon met degelijke bekabeling. Zo bent u verzekerd van werking wanneer criminelen proberen uw Wifi netwerk te verstoren

Camerabeveiliging Hilversum is veilig!

Naast het plaatsen van hoogwaardige camerabeveiliging, is het natuurlijk ook van het grootste belang dat uw systeem zelf niet zomaar te hacken of verstoren is. Wat heeft u aan uw investering als criminelen uw systeem simpelweg kunnen omzeilen. Dit is de reden waarom wij ervoor kiezen om alleen bedrade netwerken te gebruiken. Wifi lijkt heel leuk en praktisch, maar is vrij eenvoudig te verstoren. Het systeem volledig bekabelen is de enige juiste manier. Ook de recorders die door ons worden geplaatst zijn goed beveiligd tegen aanvallen van buitenaf. Uiteraard zijn wij als bedrijf ook een betrouwbare partner voor u! Wij gaan zeer vertrouwelijk om met de gegevens van uw bedrijf, zodat u gerust kunt zijn zodra u met ons zaken gaat doen!

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten? U bent van harte welkom om ons tijdens kantooruren te bellen, of 24 uur per dag te mailen. Wij zullen u zo snel mogelijk beantwoorden!

Contactpagina

Graag tot ziens!