camerabeveiliging huizen

Wie of wat is Camerabeveiliging Huizen?

Als onderdeel van KN Systemen is deze website gemaakt om zakelijke klanten voor camerabeveiliging systemen in de gemeente Huizen en omstreken te bedienen. Wij onderscheiden ons doordat wij louter gebruik maken van superieure, A-kwaliteit producten. De systemen worden door onze vakkundige medewerkers op locatie geïnstalleerd, afgesteld en daarna zorgvuldig aan u uitgelegd. Vanwege onze jarenlange ervaring zijn wij de juiste partner voor vele verschillende branches.

Waarom Camerabeveiliging Huizen de meest geschikte partner is voor U!

Wanneer u rekent op de hoogste kwaliteit, dan kunt u eigenlijk niet om ons heen. Onze camerabeveiligingssystemen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor de helderste beelden. Wij hebben al jaren ervaring in de beveiligingsbranche en werkten voor vele verschillende branches. U vindt onze installaties bij grote supermarktketens, kleine winkels, dierenparken, bibliotheken, noem maar op. Omdat wij weten dat geen enkele situatie gelijk is aan een ander, maken wij voor iedere opdracht een nieuw plan. Zo weet u zeker dat uw camerabeveiliging in Huizen de beste beelden, vanuit de juiste hoeken oplevert. Geen enkel detail blijft onopgemerkt! Camerabeveiliging Huizen is ook nog eens een zeer betrouwbaar bedrijf, die voorzichtig met uw gegevens omgaat. Tevens staan wij voor top-service en garantie!

Onze diensten en producten

Voor onze systemen worden alleen de hoogste kwaliteit camera’s, recorders en installatiematerialen gebruikt. Camera’s met hoge resolutie en topkwaliteit lenzen zorgen voor de scherpste beelden, zelfs in moeilijke situaties. De gebruikte recorder voorziet in voldoende opslagmogelijkheid en bedieningsgemak. Op een door u aan te wijzen locatie wordt deze recorder met hoge resolutie beeldscherm geplaatst. Op deze plek kunt u, of uw personeel eenvoudig de live beelden bekijken maar ook naar het verleden spoelen en zo nodig beelden exporteren. Ook is het mogelijk om uw camera’s op afstand te bekijken of bedienen door middel van speciale apps. U kunt vanaf bijna iedere locatie ter wereld meekijken op pc, tablet of smartphone. Wij maken gebruik van camera’s met bedrading, zodoende is het systeem zeer stabiel en goed beschermd. Camerabeveiliging Huizen zorgt ervoor dat de camerabeelden van zeer goede kwaliteit zijn en bruikbaar wanneer het erop aankomt!

Naast het leveren van nieuwe camerabewaking systemen, worden wij ook regelmatig ingehuurd om reeds bestaande camerabeveiliging op te waarderen. Er zijn nog veel bedrijven die werken met systemen die zijn verouderd en geen goede beelden (meer) leveren. In dergelijke gevallen is het soms mogelijk om te volstaan met slechts het vervangen van zwakke schakels in het camerabeveiliging systeem.

Tevens is het mogelijk om volledige geïnstalleerde camerabeveiliging in Huizen te leasen of huren. Neem hiervoor contact op om de mogelijkheden door te nemen!

Camerabeveiliging Huizen, voor veilige systemen!

De door ons geïnstalleerde camerabeveiliging is beveiligd tegen hacken of verstoren. Omdat onze systemen altijd volledig worden bekabeld, zijn de camera’s niet te verstoren of te hacken. Hier zit precies het gevaar met het gebruik van wifi camera’s, deze zijn redelijk eenvoudig te verstoren, zodat een crimineel ongestoord te werk kan gaan. Afgezien van het feit dat bekabeling veiliger is, is het ook veel stabieler dan draadloze systemen. Ook de dor ons geplaatste recorders zijn goed beveiligd tegen invloeden van buitenaf, zodat u zeker bent van een goed werkend systeem wanneer het erop aankomt! Onze onderneming heeft veiligheid en privacy hoog in het vaandel. Dat betekent voor u dat wij zeer zorgvuldig omgaan met uw gegevens!

Wilt u meer weten?

Indien u interesse heeft in Camerabeveiliging Huizen dan staan wij u graag te woord! U kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken en daarnaast uiteraard 24 uur per dag via e-mail.

Contactpagina